Тіна Кароль зробила тату на честь Дана Балана: вона – ангел, він – демон

На цьому тижні шанувальники Тіни Кароль раз у раз обговорюють вихід нового альбому.

Однак на альбомі артистка вирішила не зупинятися, і в “сюрпризи ” для публіки зайшла куди далі. Вона зробила багатозначне тату на шиї. На татуюванні зображена та статуя, яку український скульптор відтворив для того, щоб зробити обкладинку до нового альбому. Ось так все тісно взаємопов’язано.

Дан Балан вже оцінив нове тату на тілі Тіни?

Знімок з’явився на офіційній фан-сторінці. Шанувальники були захоплені, адже ніколи б не подумали що така консервативна і стримана Кароль здатна “набити тату “.

Новий альбом Тіни Кароль називається “Знайти своїх “. Уже в продажу з’явилася брендована продукція – футболки, блокноти і навіть такі ж тату-слайдери, як у Тіни Григорівни Кароль.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.