Відмолювати його треба: відомий екстрасенс сказала, що на Діму Білана навели смертельну порчу

Подруга Діми Білана, телеведуча Ольга Рудика стверджує, що у неї є інформація від одного з найвідоміших екстрасенсів про те, що на Діму Білана наведена смертельна псування і його треба терміново рятувати.

Красень Діма Білан (справжнє ім’я Віктор Бєлан) після участі в Євробаченні став кумиром мільйонів дівчат у світі.

Діма Білан раніше
Діма Білан раніше

Але він якось всіх ігнорував, що навіть пішли чутки про його нетрадиційній орієнтації. Насправді він цілком адекватний чоловік, про що свідчать його численні романи, тільки дівчата всі обрані – з їх допомогою Діма просував свою кар’єру.

Діма Білан з прихильницями
Діма Білан з прихильницями

І це вилізло йому боком. В останні 5 років артиста переслідують одні невдачі, а особливо, зі здоров’ям. Якщо все перерахувати, але дійсно, стає страшно, це тільки за два останні роки:

  • три невдалих падіння з тріщинами кісток;
  • виразка шлунку;
  • 5 міжхребцевих гриж і тривале лікування, яке і не дуже допомогло;
  • в Німеччині він захворів невідомо чим (озвучити не захотів), лікування зайняло майже 2 місяці і забрало всі заощадження;
  • в 2019 році він заробив подвійний перелом ноги, була складна операція з імплантацією пластини;
Діма Білан з тростиною
Діма Білан з тростиною
  • в період карантину Білан потрапив до лікарні з найскладною двосторонньою пневмонією, але коронавірусу у нього не знайшли.
Діма Білан в лікарні
Діма Білан в лікарні

І зараз Білан пересувається дуже обережно, він згасає на очах і став схожий на скелет. Хоча ніяких проблем з алкоголем і забороненими речовинами у нього не виявлено. А йому всього 38 років!

Діма Білан лисий
Діма Білан лисий

Його друзі вже просто звернулися до відомого екстрасенса. Ім’я не названо, сказали тільки, що він переможець Битви екстрасенсів і дуже шанований в цій області.

Білан зараз
Білан зараз

Ось він сказав, що на Діму Білана зроблена дуже серйозна смертельна порча – від скривдженої їм шанувальниці. Зняти її дуже важко, так як робив дуже сильний чорний чаклун. Потрібно співакові здійснити в паломництво по святих місцях, а його оточенню – ставити свічки за здоров’я в церкві щодня. Інакше скоро настане трагічна розв’язка.

Дима Білан
Дима Білан

Сподіваємося, що Білан і його близькі зроблять все, що треба. А він талант, шкода, що ось так все сталося.

 

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.