Як виглядає єдина дочка Лідії Таран та чому Андрій Доманський не бере участі в її вихованні

Ведуча «ТСН», «Я люблю Україну» і «Сніданок з 1+1» ще не була одружена, при цьому вона встигла стати матір'ю. Давайте подивимося, як виглядає єдина дочка Лідії Таран та чому її батько Андрій Доманський не бере участі в вихованні.

Зіркові батьки прожили кілька років у цивільному шлюбі, результатом якого стала поява на світ Василини. Для Лідії це перша дитина, а ось Андрій є багатодітним татом — всього у нього п’ятеро рідних дітей і ще один син, що залишився у його нинішньої дружини Марини від минулих відносин.

Редкое фото Андрея Доманского со всеми его детьми
Рідкісне фото Андрія Доманського з усіма його дітьми

Варто сказати, що причиною розставання Таран і Доманського стала інша жінка. Після цього єдина тема для спілкування між ними — дочка.

Андрей, Лидия и Василина
Андрій, Лідія і Василина

Ще тоді вони обговорили фінансові питання і відтоді Андрій чесно виділяє обумовлену суму на спадкоємицю, а Лідія чесно витрачає її на потреби дівчинки.

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

В інтерв’ю для Теленедели шоумен зізнався, що побудувати близькі відносини з усіма дітьми йому не вдалося, тому що його старші з ним не живуть:

«Василинка спілкується зі мною не так часто, як молодші дочки. Однак я впевнений: прийде момент, коли їй знадобиться батьківський погляд на життя і порада. Тоді її справи будуть у мене в пріоритеті».

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

При всьому при цьому він намагається бути тим батьком, який знає, коли у когось трапляються якісь проблеми.

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

За великим рахунком, вихованням Василини Лідія займається самостійно, вона несувора мама, але і нехлюйствувати не дозволяє:

«Я не вимагаю ні в кого бути відмінницею. Коли я чую, що у нас 9 по французькому, я не через оцінку засмучуюсь, я засмучуюся через те, що є мозок, є все-все, а вона просто не довчила».

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

Також телеведуча додала, що на ніч забирає у доньки гаджети, оскільки та весь час пропадає в соціальних мережах. Втім, зараз це актуальна проблема для багатьох підлітків.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!