Всі жінки Євгена Петросяна: 5 дружин, молодий чоловік, батько, дідусь і прадідусь одночасно – ну дає!

Влучний гумор і зіркове життя Євгена Петросяна завжди були предметом особливо уваги публіки - але довгий час ніхто і не здогадувався, настільки бурхливими були пристрасті в особистому житті гумориста.

Здавалося б, що там особливого може бути з романами головного коміка країни, що вміє з гумором ставитися до кожної життєвої ситуації? Але справа швидше в любвеобільності Петросяна і складних історіях взаємовідносин всередині п’яти шлюбів.

Євгенію Вагановичу в цьому році, 16 вересня, виповнилося 75 років, а любов прийшла в життя артиста разом з переїздом з Москви в самій юності – за довгі роки життя набралося досить романтичних пригод, гідних створення мемуарів.

Юний Євген Петросян
Юний Євген Петросян

У юного і талановитого хлопця, що з дитинства захоплюється театром і хорошим гумором, закохувалися найрізноманітніші представниці вищого світу. Серед улюблених коміка є і сестра ведучої московської балерини, мистецтвознавець, дочка оперного співака і багато інших інтелігентних дам, зачарованих його природною чарівністю. Багато згодом вийшли заміж за гумориста і прожили з ним частину життєвого шляху.

5 офіційних дружин

Першою обраницею Петросяна (тоді ще його прізвище було Петросянц) виявилася сестра Вікторини Крігер, на той момент – відомої балерини. Імовірно її ім’я Надія., На момент шлюбу їй було всього 17 років, Петросяна 21.

Вікторина Крігер - сестра-близнюк першої дружини Петросяна
Вікторина Крігер – сестра-близнюк першої дружини Петросяна

Ходять чутки, що союз був все-таки нещирим, адже молодому і амбітному хлопцю терміново була потрібна московська прописка; тим не менш, пара прожила разом не один рік в міцному партнерстві, наслідком якого стала загальна донька Вікторина.

Петросян з дочкою Вікториною
Петросян з дочкою Вікториною

Подружжя розлучилося через почуття Євгена Вагановича до Анни Козловської. Незабаром після розлучення перша дружина померла і Петросян забрав доньку до себе.

Петросян і його друга дружина Анна Козловська
Петросян і його друга дружина Анна Козловська

Її в Москві знають як дочку оперного співака – спочатку вони просто працювали разом, виступаючи на одних концертах, а пізніше зізналися один одному у взаємній закоханості. Цього разу союз розпався через стосунки на стороні у дружини – Анна закохалася в грека Костаса Варналіса, члена Спілки письменників. Незважаючи на те, що Петросяна дуже вразила ця новина і розрив дався йому важко, він відпустив Козловську до нової любові і незабаром нашої собі нову партнерку.

Третя дружина Петросяна Людмила
Третя дружина Петросяна Людмила зараз

Нею стала аристократична Людмила з Санкт-Петербурга, за професією – мистецтвознавець. Вони прожили разом всього пару років, бачилися рідко через успішної і завантаженої кар’єри гумориста, але розлучилися без зла один на одного. Схоже, у обох на той час вже були нові захоплення.

Петросян і Степаненко в молодості
Петросян і Степаненко в молодості

Так і вийшло, що відразу після пітерської Людмили в житті Євгена Вагановича з’явилася зовсім молода Олена Степаненко. У той рік вона тільки закінчила ГІТІС і почала працювати в Театрі естрадних мініатюр, де і помітив свою нову дружину Петросян. Вона йому народила двох синів, а Вікторину виховувала як рідну дочку. У сфері шоу-бізнесу їх пару нерідко називали «ідеальною», адже за десятиліття спільного життя в їхній родині завжди панувала ідилія – поки в 2018 раптом не стало відомо про розлучення подружжя.

Сім'я Петросяна до розлучення
Сім’я Петросяна до розлучення

Основні версії журналістів – зрада Петросяна, адже знаючи його любвеобільність, цей варіант не можна виключати. Тоді і виявилося, що шлюб Степаненко і Петросяна був не таким вже й безхмарним, а вже багато років вони навіть не живуть разом. Почалися судові тяжби за розділ майна, які остаточно зіпсували відносини між колишнім подружжям.

Петросян і Тетяна Брухунова
Петросян і Тетяна Брухунова

Для всіх шанувальників пари винною в цій історії виявилася сценічна помічниця гумориста Тетяна Брухунова – вони порахували її найімовірнішою кандидаткою в «розлучниці», адже у всіх гастролях вона супроводжує Петросяна, і вони досить близькі люди. Сама вона відмовляється від звинувачень, спростовуючи роман, але раптово в грудні 2019 року вони одружуються і летять разом в Дубай. Незабаром після медового місяця Тетяна народжує сина (схоже, країна відпустки була обрана саме з міркувань репродуктивної медицини) і починають вести повноцінне спільне життя.

Петросян з маленьким сином
Петросян з маленьким сином

 

 

 

Примітно те, що в тому році Євген Ваганович не тільки знову став батьком, але і прадідом – в сім’ї онука по лінії дочки Вікторини народився хлопчик.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.