Колишня вагітна коханка Тарзана Анастасія Шульженко швидко втішилася – з одруженим Гогеном Солнцевим в лазні (фото)

Ще не затих скандал зі зрадами Тарзана і пропажею коштовностей Наташі Корольової, як головна його фігурантка швидко втішилася і знову розважається з одруженим чоловіком.

Не встигла публіка перетравити сльозливе відеозвернення Анастасії Шульженко, в якому вона зізналася в любові до одруженого Тарзана – навіть шкода її стало, як вона знову взялася за старе.

Жінка, яка плаче Анастасія Шульженко
Анастасія Шульженко плаче на публіку

Дівчину, веселу і задоволену, випадково побачили в підмосковній сауні в дивній компанії, а саме, епатажного Гогена Солнцева і ще кількох розв’язних дівчат. Фото виставив сам Солнцев в сторіз, але відразу ж і прибрав.

Як написав портал sobesednik.ru, очевидець, який перебував в сауні в той час, заявив, що Шульженко була дуже веселою, нестримно реготала, а потім надовго усамітнилася з Гогеном в парильні.

Гоген Солнцев і Шульженко в сауні
Гоген Солнцев і Шульженко в сауні

І тут виникало відразу кілька питань. По-перше, Солнцев одружений, його дружина-старенька Терешкович недавно хотіла накласти на себе руки. А він розважається з дівчатами в сауні.

По-друге, Шульженко ніяк не виглядає нещасною від нерозділеного кохання.

А по-третє, Солнцев відомий тим, що дає уроки пікапа для дівчат і жінок – як охмурювати чоловіків, за що чіпляти і як карати в разі чого. Чи не він навчив Настю, як отримати максимальну вигоду з зв’язку з Тарзаном?

А може скоро вона заявить, що вагітна від Солнцева?

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.