Колись про нього мріяли всі дівчата: як Микита Малінін виглядає сьогодні

Співак Микита Малінін в 2000-х був одним із найпопулярніших виконавців. Як склалася доля артиста, читайте в нашому матеріалі.

Микита Малінін став популярним після участі і перемоги в «Фабриці Зірок 3». Тоді про молодого і перспективного артиста говорили всі. Його пісня “Котенок” грала в с кожного кутка і зводила з розуму багатьох представниць жіночої статі.

Але свій музичний шлях Микита почав ще до участі в проекті. Він грав на гітарі в двох групах, працював зі своїм зоряним батьком. Крім того, у артиста навіть був досвід зйомок у рекламі.

Все це допомогло йому в сольній кар’єрі. У 2005 році він випустив дебютний альбом «Спалах». Після перемоги на «Фабриці Зірок – 3» Микита не обмежився тільки власною музичною кар’єрою. Паралельно він став продюсером двох виконавців.

 "" Микита Малінін

Нещодавно Малінін опублікував в соціальних мережах фото, де він позує разом з мачухою Еммою і зведеною сестрою Устиною.

 "" Микита Малінін з мачухою і зведеною сестрою

Зараз йому – 38 років. Микита продовжує займатися музикою. Він одружений на дівчині Наташі, в яку він закоханий ще, до речі, зі школи. Йому також нерідко приписують роман з Данаєю Марківського – колегою по творчості, але у артистів суто робочі стосунки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хвилинка ностальгії. Як склалася доля ведучих програми На добраніч, малюки.

Нагадаємо, що Гарік Мартиросян несподівано висловився про президента України.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.