П’ять невдалих виходів зірок у маленькій чорній сукні

Моду на маленьке чорне плаття ввела Коко Шанель ще сто років тому. Відома французька кутюр'є говорила, що кожна жінка повинна мати в своєму гардеробі цю річ. Час йде, а цього принципу дотримуються всі модниці, в тому числі і сучасні зірки. Але не завжди це грає їм на руку. Ми зібрали випадки, коли маленьке чорне плаття обернулося проти знаменитостей.

 "" Брітні Спірс. Класику тут зіпсували капронові колготки, капелюх і рукавички.  "" Кім Кардашьян. Невдалий вибір сукні можна аргументувати тим, що світська левиця була на 8-му місяці вагітності. Але цей наряд не приховував, але і не підкреслював її цікаве положення.  "" Мерайя Кері. Наряд явно не припав по розміру співачці.  ""Селена Гомес. Тоді ніхто не зрозумів, дівчина одягла сукню чи піжаму.  "" Серена Вільямс. Тоді ніхто не зрозумів, дівчина одягла сукню або піжаму.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Уроки від зірок. Яку зачіску зробити на тонке волосся.

Нагадаємо, що в  інтернеті з’явилися фото юної Марини Поплавської.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.