Тоді і зараз. Як змінилися актори серіалу Кадетство

Серіал «Кадетство» вийшов на екрани майже 15 років тому. Тоді гарненькими хлопчиками у формі захоплювалися багато дівчатка-підлітки. Як зараз виглядають артисти, дивіться в нашому матеріалі.

 "" Андрій Ліваків (в житті – Іван Добронравов) пішов ще в першому сезоні. Незважаючи на це, він запам’ятався глядачам. [/Caption]  "" Олександр Головін зіграв розбещеного підлітка Максима Макарова, якого папа відправив на перевиховання в суворовське училище.  "" Борис Корчевников, він же Ілля Синіцин, зараз відомий телеведучий.  "" Багатьом полюбився і запам’ятався Аристарх Венес в ролі Сухомлина. "" Павлу Безсонову дісталася роль сільського хлопця Степана Перепечко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: П’ять невдалих виходів зірок у маленькій чорній сукні.

Нагадуємо, що ми опублікували нові фото Микити Малініна.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.