Вчора без щелепи, сьогодні без перуки. Пугачова перестала “марафетитися” на публіку: старість в радість

Алла Пугачова завжди знала чим здивувати публіку. Тільки якщо раніше її зовнішність була козирем, то зараз - швидше привід для насмішок.

Днями з’явилося домашнє відео з дому Максима та Алли, де Примадонна забула надіти протез, і потрапила в кадр беззуба. Крім цього, вона ще й без макіяжу, що подвійно її старить.

Шанувальники в коментарях помітили, що Алла взагалі вже не повинна з’являтися на публіці без макіяжу, тому що “лякає дітей “.

Також день тому дружина молодого Галкіна здалася публіці без перуки. Там видно, що її волосся вже не такі живі і густі, як були в молодості.

А фотографії Алли Борисівни в піжамі виглядають “живими “, і шанувальники дякують зірку за відвертість.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!