Алла Пугачова показала “зроблене ” обличчя зблизька: Примадонну більше не впізнати

Легенда вітчизняної естради Алла Пугачова, незважаючи на поважний вік, не соромиться показувати своє обличчя зблизька.

Алла Пугачова вже давно завершила кар’єру співачки, але кількість шанувальників через це не зменшилася. За життям Примадонни, її молодого чоловіка і маленьких дітей стежить вся країна, а Алла Борисівна з задоволенням ділиться зі своїми шанувальниками свіжими кадрами зі свого життя.

Алла Пугачова регулярно ділитися фотографіями з чоловіком і дітьми
Алла Пугачова регулярно ділитися фотографіями з чоловіком і дітьми

Чоловік Примадонни Максим Галкін в своєму мікроблозі в Інстаграм опублікував коротке відео за участю Алли Пугачової. У ролику видно тільки обличчя Примадонни, яка знімає себе, сидячи в салоні автомобіля. Алла Борисівна позує з пишною зачіскою і яскравим макіяжем. При цьому Пугачова посміхається під романтичну пісню і виглядає щасливою і молодий не по роках.

«Нічого від Алли не залишилося»

У коментарях багато фоловерів захоплені красою Примадонни, але знайшлися і Хейтери. Так, багато хто вважав, що обличчя Примадонни виглядає неприродно і виставляти таке відео – не найкраща ідея. «Вважаю, що такі відео викладати не можна. Невже Максим цього не розуміє. Дивитися неприємно. »,« Невдале відео! Все криво і косо! »,« При всій повазі до АЛЛи ПУГАЧОВОЇ – відео жахливе, обличчя перекошене, неприродно », – прокоментували підписники.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.