Шанувальники побачили Надію Бабкіну в реальному житті і не повірили своїм очам: без фотошопу – зовсім інша людина

70-річна співачка Надія Бабкіна намагається не показувати вікові зміни зовнішності і ретельно обробляє свої фотографії перед тим, як показати їх публіці.

Російська виконавиця Надія Бабкіна є впевненим користувачем соціальних мереж і регулярно ділиться з шанувальниками свіжими фотографіями. Судячи по знімках, артиста освоїла всі можливості Інстаграм і постійно користується фільтрами, які «омолоджують» 70-річну співачку. Так, якщо подивитися публікації Бабкіної – то створюється враження, що артистка зовсім не постаріла, її шкіра підтягнута і пружна, а на обличчі практично немає зморшок.

Одна з останніх фотографій Бабкіної в Інстаграм
Одна з останніх фотографій Бабкіної в Інстаграм

Однак нещодавно в Мережі з’явилися фотографії Надії Бабкіни без фільтрів і фотошопа. Співачку сфотографували на вулиці. На фото видно всі вікові зміни в зовнішності – в’яла шкіра, зморшки, мішки під очима. Варто відзначити, що при цьому артистка все одно виглядала доглянуто і стильно.

 

Надію Бабкіну сфотографували на вулиці
Надію Бабкіну сфотографували на вулиці
Так співачка виглядає без фотошопу
Так співачка виглядає без фотошопу

Нагадаємо, рік тому Надія Бабкіна здивувала публіку помітним перетворенням – артистка схудла на 22 кілограми і помолодшала. В інтерв’ю Бабкіна зізналася, що схуднути їй допомогло интервальное голодування, а помолоділим видом вона зобов’язана пластичним хірургом. Бабкіна не приховує, що зробила кругову підтяжку обличчя.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.