Шанувальники не впізнали постарілу Орбакайте: дочка Примадонни виглядає так само старо, як і її мати

Крістіна Орбакайте завжди була красивою блондинкою - це її образ, який укорінився на довгі роки.

Однак нове фото, яким поділилася Орбакайте в своїй соціальній мережі, викликало бурю обурення. Там вона в яскравому рожевому платті, яке її занадто обтягує. Таке вбрання невдало підкреслив її кругленький животик. Тому у фанатів виникли питання – Орбакайте поправилася або скоро в її родині з’явиться поповнення?

Немолода Орбакайте в зморшках і з відвисшим животом «Готова до праці і оборони»

Саме такими словами дочка Алли Борисівни підписала знімок. Звичайно, Христині залишили лайки, проте в коментарях було чимало негативу.

“Не дуже вдале фото, сама на себе не схожа, старенька, а ось на пугачіху схожа, невдале вбрання, але я вас обожнюю, Вирви око, Дивне фото, Ви немов постаріли “, – пишуть розчаровані шанувальники творчості співачки.

Сама Христина Орбакайте ніяк не стала реагувати на негатив в соціальній мережі. Судячи з її виразу обличчя, їй цей наряд дуже подобається.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.