Пам’ятайте артиста Михайла Євдокимова? Як тепер живуть його коханка-мулатка і смаглявий син

Гумориста і політичного діяча Михайла Євдокимова вже 15 років немає в живих, але деякі новини навколо його персони виникають досі: на цей раз «спливли» нові подробиці особистого життя артиста.

З тих пір, як Євдокимова Герасимчука внаслідок аварії, численні коханки і матері його дітей не можуть переділити між собою спадщину. Через це ім’я загиблого часто мелькає в світських хроніках разом з черговим сімейним скандалом.

Інна Бєлова, Данило, Михайло Євдокимов
Інна Бєлова, Данило, Михайло Євдокимов

Про те, що крім миловидної жінки, в житті Михайла Сергійовича було ще дві жінки, стало відомо майже відразу після його смерті – журналісти вийшли на контакт з ними і здивували шанувальників шокуючими фактами. Виявилося, кожна з коханок гумориста виховує дитину від нього, а дехто навіть вимагає свою частку «законному спадкоємцю».

Інна Бєлова
Інна Бєлова

Нещодавно з усією цією ситуацією знову розбиралися на шоу «Секрет на мільйон» – однієї з гостей стала Інна Бєлова, модель і неофіційна кохана Михайла Сергійовича. Коли загинув Євдокимов, її син був ще немовлям, а зараз вже виріс ставним юнаків, схожим на батька.

Інна Бєлова
Інна Бєлова

Інна ніяких вимог до вдови Галині Миколаївною не висувала, на відміну від конкурентки – мати позашлюбної дочки Анастасії, Надія Жаркова, відсудила собі будинок в Рубльовці. Така поведінка журналістки Жаркова здивувало всіх близьких гумориста, в тому числі і саму Інну – хоча вона і має право на частину майна, замість горя після трагедії вона відразу почала холоднокровно боротися за своє. Бєлова ж виявилася більш скромною. Саме у неї склалися більш-менш теплі відносини з вдовою Євдокимова після його загибелі, але все-таки просто так вони не спілкуються.

Інна Бєлова з теперішнім чоловіком і сином Євдокимова
Інна Бєлова з теперішнім чоловіком і сином Євдокимова

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.