Могилевська вийшла в люди з мільйонером: чутки про роман виявилися правдою

Ніжна Наталя Могилевська нещодавно опинилася під пильною увагою публіки через те, що її помітили з успішним бізнесменом.

Шанувальники вирішили, що у Могилевської з’явився роман, і стали пильніше стежити за її життям. Народна артистка України вирішила сама підкріпити чутки про свій роман фотографією в Інстаграм.

У шанувальників співачка і хореограф запитала: “Як ви думаєте, чи повинен чоловік подавати жінці руку коли вона виходить з автомобіля? “. Це питання спровокував не тільки бурхливі обговорення, але і ряд питань про те, яке відношення Могилевська має до чоловіка на фото.

Пізніше стало відомо, що на фотографії її ніжно обіймає мільйонер Олег Рижов. В після Наталія розмірковує – її друзі-чоловіки завжди просять її залишитися в машині, щоб ті відкрили двері. Але Могилевська, зважаючи на свій різкого характеру, зазвичай виходить сама.

У коментарях фанати вже обговорили, що Наташа і Олег – чудова пара, і виглядають дійсно закоханими.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.