Женька з «Сватів» стане мамою вдруге: вперше показала кругленький живіт і чоловіка

Анна Кошмал поділилася новим знімком і продемонструвала значний вагітний живіт.

Анна Кошмал отримала величезну популярність після виходу на екрани комедійного серіалу «Свати». Там актриса зіграла внучку головних героїв. Зараз дівчина продовжує зніматися у фільмах і серіалах, а кількість шанувальників Анни стає все більше. Актриса є активним користувачем Інстаграм і регулярно ділиться зі своїми фанатами фотографіями зі знімального майданчика і особистому житті.

Анна Кошмал зараз
Анна Кошмал зараз

В цей разу Кошмал опублікувала фотографії зроблені під час зйомок серіалу «Добра душа». На них вона постала з вагітним животиком в ніжному платті рожевих відтінків. На одному з кадрів видно всю знімальну групу – оператора з камерою, звукооператора та інших. Користувачі Мережі відзначили, що Ганні дуже йде образ вагітної дівчини і що вона дуже гармонійно виглядає в кадрі.

Відомо, що 25-річна актриса Анна Кошмал заміжня і має 2-річну дитину Михайла. У соціальних мережах Анна не викладає фото з улюбленими чоловіками, а в інтерв’ю не дає ніяких коментарів і не відповідає на питання з цього приводу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.