Надія Бабкіна похвалилася фотографією онучки-першокласниці і показала, як сама виглядала в семирічному віці

Відома російська співачка Надія Бабкіна похвалилася фотографією онучки-першокласниці і показала фото себе в її віці. Гени не обдуриш.

Зараз героїня статті готується до ювілейного концерту на честь 50-річчя своєї творчої діяльності. Він повинен був відбутися ще навесні, проте через карантин подію перенесли на вересень. Для армії шанувальників артистка готує несподіваний дует з Миколою Расторгуєвим.

Надежда Бабкина и Николай Расторгуев
Надія Бабкіна та Микола Расторгуєв

У перервах між підготовкою в такого масштабного заходу Надія Георгіївна запропонувала підписникам в Instagram оцінити, наскільки вони з онучкою Вірою схожі один на одного. В цьому році дівчинка пішла у перший клас.

Ось як зірка підписала публікацію:

«Зліва першокласниця Надя Бабкіна, а праворуч першокласниця Вірочка Бабкіна — моя онучка. Схожі?».

Користувачі відразу почали ділитися своєю думкою в коментарях:

  • «Дуже схожі!»;
  • «Копія»;
  • «Споріднені душі!»;
  • «Онучка — ксерокопія тата. Красуні!»;
  • «Щось є»;
  • «Бабусина копія».

Всього у Надії троє онуків — 10-річний Георгій, 7-річна Віра і 5-річна Марфа. Їх їй подарував рідний син Данило від першого шлюбу з барабанщиком Володимиром Засєдатєлєвим.

Надежда Бабкина с сыном, невесткой и внуками
Надія Бабкіна з сином, невісткою та онуками

Зараз співачка знаходиться у відносинах з Євгеном Гором, він молодший обраниці на 30 років. Незважаючи на таку істотну різницю в віці, пара щаслива разом, а засудження публіки їм не заважають.

Надежда Бабкина и Евгений Гор
Надія Бабкіна та Євген Гор

Втім, у шоу-бізнесі це не перший приклад нерівного шлюбу, найяскравіший з яких, звичайно ж, шлюб Алли Пугачової і Максима Галкіна.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.