9-річна Поля, дочка Даші Трегубової, читає монолог Гамлета українською мовою

Популярна актриса і ведуча Даша Трегубова тепер живе сама з 9-річною дочкою і активно займається її розвитком. Подивіться, які успіхи робимо дівчинка.

Вихованням Поліни займається і її батько-бізнесмен, ім’я якого вона не афішує. З чоловіком Даша розлучилася без скандалів і він часто бачиться з дочкою.

Даша Трегубова
Даша Трегубова

З 2017 року по весну 2020 року вона підтримувала зв’язок з художником-постановником Сергієм Данилюком, але вони розлучилися через нерозуміння.

Даша часто ділиться фото дочки в різних ситуаціях.

Даша Трегубова с дочкой
Даша Трегубова з донькою

А зараз дівчинка проникливо читає монолог Гамлета на українському (в перекладі Володимира Туленков). Ясно видно. що росте справжня актриса і у неї велике майбутнє.

 

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.