У Микити Добриніна і Даші Квіткової – роздільний бюджет, скидаються тільки на квартиру і їжу

Кожна сімейна пара встановлює свої правила життя, в тому числі і щодо сімейного бюджету. Нам завжди цікаво, як розпоряджаються своїми доходами зірки. Ось один із прикладів.

Герой Холостяка-9 Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова одружилися 20 травня цього року. Вони зіграли романтичне весілля, про що ми писали тут (фото і відео). Потім пара поїхала у весільну подорож.

Весілля Добриніна і Квіткове
Весілля Добриніна і Квіткове

Увага преси вони привабили в останні дні літа, коли під Києвом, повертаючись з Одеси, пара потрапила в ДТП не з власної вини – подробиці тут .

ДТП з авто Добриніна і Квіткове
ДТП з авто Добриніна і Квіткової

А тепер Микита також викликав непідробний інтерес постом, як вони з Дашею організували свій бюджет. Виявилося, Микита затятий противник сімейного общака, де всі доходи скидаються, а потім діляться на потрібне і кому що треба.

Чоловік і дружина - не одна ...
Чоловік і дружина – не одна …

Вони з дружиною домовилися так: кожен вносить рівну частку на оплату орендованої квартири, харчування, походи в ресторан або поїздку. Решта зароблених грошей витрачає так, як вважає за потрібне. Аналогічно Даша.

Їжа у них загальна
Їжа у них спільна

Щодо себе Микита написав, що він купує собі одяг, витрачає на транспорт, на спорт. Аргументи такі:

Аргументи за роздільний бюджет
Аргументи за роздільний бюджет

Це зрозуміло. А що буде, коли Даша піде в декрет (а рано чи пізно це трапиться) і не зможе вносити “рівну” частку на загальний вміст?

А заощадження? Або вони все життя збираються жити в орендованому житлі? І чому вони знімають квартиру, якщо влітку він купив власне житло?

Цікаво б було почути відповіді Микити на ці питання.

 

 

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.