“Вагітна барбі”: Настя Каменських здивувала фанатів новим фото

Фанати Насті Каменських тільки і чекають того, коли вона повідомить про свою декретну відпустку.

А тут Настя ще і дає приводи думати про свою вагітність. Все почалося з того, як на День незалежності України її застукали в плаття з явно округлим животом. Після цього вона більше не з’являється на публіці з оголеним животом і в обтягуючих нарядах.

Зараз “вагітна барбі” Потапа здивувала шанувальників в мішкуватою накидкою: приховує живіт?

В останній місяць Каменських почала носити все більше мішкуватою і вільного одягу, що наштовхує фанатів на думку про те, що скоро в їх з Потапом сім’ї буде поповнення.

До слова, нещодавно Настю помітили на відпочинку в Туреччині. Вона каталася на яхті і засмагала на пляжі без свого чоловіка. Він в цей час був з робочою поїздкою в США.

А як ви вважаєте, чи вагітна насправді Настя Каменських? І якщо так, то навіщо вона приховує це від публіки?

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.