Ані Лорак застукали за жарким поцілунком з Басковим: “Знайди ти собі нормальну жінку …”

Популярна співачка 27 вересня відзначила свій 42-й день народження.

На це торжество вона запросила своїх колег по цеху – зірок першого ешелону Росії. Серед них був і король шарманки, натуральний блондин Микола Басков. Після цього Коля виклав до себе в Інстаграм знімок, де вона пристрасно цілує іменинницю. Сенс цієї публікації правильно зрозуміли далеко не всі.

Коментарі до цієї публікації Микола Басков обмежив, хоча спочатку вони були відкриті. Мабуть, йому стали писати не дуже втішні слова на честь Лорак. Багато хто подумав, що Микола нарешті знайшов собі обраницю. Тільки як Лорак може бути з Басковим, якщо вона вже прийняла запрошення вийти заміж від продюсера Тіматі Єгора Гліба?

Більше про непросту долю співачки з приголомшливим голосом, українки в Росії і просто красуні Ані Лорак дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.