“Шарик Харламов “: резидент Comedy Club показав на собі наслідки нового карантину

Поки Крістіна Асмус розважається, хворіє і працює, її чоловік не перестає радувати фанатів новими жартами.

Мабуть, карантин і розлучення не пішов чоловікові на користь, і він набрав кілька зайвих кілограмів. Відбив це в публікації у себе на сторінці в Інстаграм.

“Якщо знову оголосять карантин через 2 хвилі короновіруса і доведеться сидіти вдома, наслідки можуть бути такими “, – жартома написав Гарік.

У коментарях його вже перейменували на “Шарик Харламов “, і побажали більше займатися спортом, щоб не поправитися через затяжну карантину.

Відзначимо, нещасливим для Гаріка став цей рік не тільки через розлучення з Христиною Асмус, а й з-за масового скасування виступів Камеді Клаб, що спричинило за собою колосальні фінансові втрати. Все через карантин, який на тлі Ковід-19 оголосили ще в березні, і не ослабили досі. Є високий ризик поширення китайського вірусу, тому людей просять не виходити з дому, утримуватися від скупчення людей, і, по можливості, допомагати людям старшого віку купувати їжу і ліки.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.