Сергія Лазарєва не впізнали фанати: артист після стрімкого схуднення кардинально змінив імідж

Відомий російський співак Сергій Лазарєв не перестає дивувати змінами в зовнішності.

Місяць тому улюбленець жінок опублікував фотографію, де був зображений з голим торсом і похвалився стрімким схудненням. Співак скинув 12 кілограмів за 4 місяців. Тоді підписники відзначили, що Лазарєв аж надто схуд і раніше він виглядав краще.

Цього разу артист знову здивував фанатів змінами в зовнішності. Лазарєв опублікував в своєму Інстаграмі свіже фото, де позував без звичної щетини на обличчі і з новою зачіскою. На знімку артист був одягнений в спортивний костюм бежевого кольору і коричневу жилетку. На шиї у Сергія красувався стильний шарф, а образ доповнили сонцезахисні окуляри.

Шанувальники Лазарева не пройшли повз нового образу артиста і засипали його коментарями. Багато хто не впізнав Сергія і порівняв його з Владом Топаловим і Алексом Малиновським. Однак користувачі Мережі відзначили, що новий образ Сергію дуже йде. “Новий образ. Навіть не впізнала. »,« Нова зачіска дуже пасує»,« Супер !!! Вау !!! Зовсім новий, осінній образ! »,« Яка зачіска, Сергій В’ячеславович, просто супер », – прокоментували підписники.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.