54-річна Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом: виглядає на 30, жодної зморшки

Відома українська актриса Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу і продемонструвала повну відсутність зморшок. Зірка виглядає не старше тридцяти, хоча їй вже 54.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. Там вона ділиться з шанувальниками новими фотографіями, відео і навіть корисними рецептами.

Так, днями знаменитість розповіла підписникам, як приготувати лікувальну каштанову настойку за рецептом її бабусі, яка допоможе від болю в суглобах. Артистка не посоромилася з’явитися перед камерою з повною відсутністю косметики, чим викликала справжній захват фанатів.

Ось що з приводу її зовнішності пишуть коментатори:

  • «Навіть без макіяжу молода і красива. Я б вам 30 років максимум дала»;
  • «Без косметики Олечка просто дівчинка!»;
  • «Ви для мене еталон краси»;
  • «Каштани каштанами, а виглядаєте ви неймовірно»;
  • «Яка ви гарна жінка!».

Крім того, користувачі обсипали Ольгу словами подяки за дієвий рецепт, яким вона поділилася з публікою.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

З усіма написаними компліментами важко не погодитися, адже в свої 54 при відсутності будь-яких пластичних операцій Сумська дуже і дуже приваблива. Проте одного разу їй довелося особисто зіткнутися з ейджизмом (дискримінацією за віком) — після чергового дня народження її просто звільнили з телеканалу.

Ольга Сумская в сценическом образе
Ольга Сумська в сценічному образі

Незважаючи на все це, актриса неодноразово помічала, що скептично ставиться до пластики і уколів краси, оскільки багато колег по цеху змінили себе до невпізнання. Саме тому знаменитість намагається залишатися природною.

Схожі статті

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.