Старша дочка Олени Кравець неймовірно схожа на маму: як дві краплі води. Обидві красуні (фото)

Улюблена багатьма актриса студії «Квартал 95» не тільки гумористка, ще вона любляча дружина і мати трьох дітей. Старша дочка Олени Кравець в цьому році відсвяткувала 17 і зараз вона неймовірно схожа на маму.

Юна героїня нашої сьогоднішньої статті веде свій блог в Instagram, де регулярно публікує нові фотографії. У коментарях до них користувачі нерідко зазначають, що з віком Маша стає справжньою копією Олени.

Цього року дівчинка отримала шкільний атестат, відучившись в елітній приватній Новопечерський школі. Річне навчання учнів середніх класів там обходиться батькам в 11,6 тисяч доларів на рік.

В этом году Маша окончила школу
Цього року Маша закінчила школу

Що спадкоємиця Кравець планує робити далі — поки невідомо, хоча варіантів багато, адже вона професійно займається танцями і пробує себе в модельному бізнесі.

Маша Кравец
Маша Кравець

Цікаво, що Марія вже давно живе не в рідній домівці. Причина в проблемах з житлом. Ось що Олена розповіла з цього приводу в одному зі своїх інтерв’ю:

«Наша велика родина була трохи обтяжена житловим питанням. Ми почали шукати можливості і ця можливість дивним чином сама собою утворилася».

Маша и Елена Кравец
Маша і Олена Кравець

Виявилося, батьки однієї з Машиних подруг подзвонили комедіантці та запропонували їм з чоловіком допомогу:

«Давайте ваша дочка буде жити з нашою», — сказали вони.

Маша Кравец
Маша Кравець

Звичайно, як і будь-яка мати, артистка перший час дуже хвилювалася за спадкоємицю та її адаптацію до самостійного життя. Зараз вона спокійна і впевнена в тому, що це прекрасна можливість для підлітка правильно дорослішати:

«Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею. Це дійсно школа життя», — підсумувала Кравець.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.