Ще не лисий і не товстий: Потап показав, як виглядав до зустрічі з Настею Каменських та яким став після

Відомий музичний продюсер і музикант Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, показав, як виглядав до зустрічі з Каменських. Без лисини і зайвої ваги його пам'ятають не всі.

Артист є активним користувачем соціальних мереж. Наприклад, на його Instagram підписані майже 2 мільйони людей, тому кожна нова публікація зірки отримує десятки тисяч лайків і сотні захоплених коментарів.

Ще навесні герой статті поділився фотографією, на якій йому всього 13. Там Потап незвично худий і не лисий, хоча шанувальники стверджують, що з тих пір він практично не змінився.

Потап в 13
Потап в 13

Нещодавно Олексій показав себе в 16 — теж ще з волоссям і не товстий, а в підписі до знімка він запитав у підписників, чим вони займалися в тому віці.

Потап в 16
Потап в 16

Ось що фанати пишуть:

  • «Я в 16 років думала, що вже доросла»;
  • «Жив у своєму світі на своїй широті»;
  • «У свої 16 я слухала Потапа і Настю»;
  • «Ти крутий, Потап, так тримати!»;
  • «Коли нам було по 16, ми були юні, стрункі і жили в Радянському союзі».

Не можна не відзначити, що Настя Каменських як любляча дружина долучила Потапенко до спорту. Тепер закохані разом бігають вранці.

Потап и Настя на пробежке
Потап і Настя на пробіжці

Для Олексія це другий шлюб — раніше він був одружений на Ірині Горовій, яка подарувала йому сина Андрія. Хлопчику в вересні виповнилося 12.

Незважаючи на те що після розлучення з нею Потап пішов до колеги по цеху, між колишнім подружжям залишилася міцна дружба, чому варто було б повчитися багатьом парам. Крім того, продюсер бере активну участь у вихованні їх спільної дитини.

Потап с бывшей женой Ириной Горовой и их сыном Андреем
Потап з колишньою дружиною Іриною Горовою та їхнім сином Андрієм

А ось Насті поки що не вдалося вибудувати взаємини з Андрієм. За словами Ірини, її син особливо не спілкується з мачухою, хіба що вітається і прощається з нею, коли вони десь перетинаються.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.