Світлана Лобода показала рідкісне фото з 63-річною мамою: як дві сестри. Ось в кого співачка така красива

Українська співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото зі своєю мамою Наталею Василівною. Для 63-річного віку вона виглядає чудово.

Героїня нашої сьогоднішньої стаття є активним користувачем Instagram, де регулярно виставляє свіжі фото і відео. Судячи з публікацій зірки, вона нарешті повернулася додому в Київ після насиченого літа, незважаючи на пандемію.

Спочатку артистка з дочками Євангеліною і Тільдою відпочивали в Греції, потім вони перебралися до Туреччини, де сестра Світлани Ксенія святкувала день народження. В кінці серпня знаменитість опинилася на французькому узбережжі. Саме карантин допоміг їй провести більше часу з сім’єю.

Светлана Лобода со своими дочками
Світлана Лобода зі своїми дочками

Зараз у Лободи знову починається активна робота над новими піснями, кліпами та іншими проектами, проте вона все так само знаходить час для рідних. Зовсім недавно виконавиця поділилася спільною фотографією з мамою — дами відпочивають на яхті.

Цей знімок артистка супроводила дуже зворушливим підписом:

«Мамочка — мій захисник, мій друг, моя опора. Любіть і бережіть своїх рідних… Особливо сьогодні. Телефонуйте їм, переживайте про них… Батьки — наше все».

У коментарях до посту шанувальники обсипали Наталію Василівну та Світлану безліччю компліментів:

  • «Які ви гарні!»;
  • «На цьому фото панує любов»;
  • «Мама як подруга»;
  • «Дуже схожі»;
  • «Як дві сестри»;
  • «Яка молода красива мама».
Светлана Лобода с мамой
Світлана Лобода з мамою

Цю ж фотографію опублікувала і сама матір співачки, але вже у себе в Instagram. Підписала вона її також зворушливо, зазначивши, що вдячна Богу за те, яку дочку він їй дав. Справжня сімейна ідилія.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.