Модель і співачка Даша Астаф’єва показала свої яблучка: дуже соковиті

Співачка, екс-солістка групи "Никита" і українська модель Даша Астаф'єва засвітила на всю Україну свої яблучка.

Урожаєм дівчина похвалилася в своєму ж Інстаграм-блозі.

На знімку співачка сидить в чорному спортивному костюмі в позі йога, очевидно десь в саду. А їй над плечем звисають стиглі яблука. Очевидно, дівчина поїхала або до себе в заміський будинок, або до батьків.

Знімок підписала так: “Рубрика« все з вами зрозуміло »”.

Наступним був знімок, де Астаф’єва в прямому сенсі розставила ноги. Коментатори здивувалися такій розкутості свого кумира і залишили багато лайків. Деякі писали таке: “Богиня моя “,

Нагадаємо, Даша Астаф’єва відома своїми провокаційними витівками на публіку і відвертими виступів. Зокрема, будучи солісткою групи “НікітА “, у неї вийшов кліп, де співачка йде по вулиці, а потім і по супермаркету в чому мати народила, і в цей же час співає. Зараз Астаф’єва вже не так часто співає, і все частіше з’являється на заходах як телеведуча. За нею в Інстаграм стежать майже півмільйона передплатників.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.