Як виглядають дружина і дочка Миколи Баскова? Король шарманки більше не в силах приховувати

Микола Басков опублікував у себе в Інстаграм фото з відпочинку, де в кадр потрапили його дружина і дочка, яких "король шарманки" так довго приховував від публіки.

Зараз Микола Басков на Алтаї. Свій знімок, де він плаває на човні, співак підписав коротко: “Я в Шамбалу “. Шанувальників привернуло те, що ззаду за спиною Коли сидить якась жінка з маленькою дівчинкою на руках. Облич не видно, але шанувальники припустили, що це та сама обраниця Миколи і їх спільна дочка, яку король естради так довго приховував від публіки.

Також Басков поділився відеороликом, як готує в казанку на вогні обід на природі. Шанувальники побажали своєму кумиру хорошого відпочинку.

Нагадаємо, за офіційною інформацією, Басков – холостяк. Але його публікації в Інстаграм говорять про зворотне. Є підстави вважати, що він уже кілька років офіційно перебуває у шлюбі, але не розповідає про це нікому, щоб уникнути зайвої уваги до особистого життя. Але останнім часом Басков став приховувати свої почуття і наявність другої половинки все менше.

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.