Стиліст в запої. Кіркоров і його неймовірно яскраві епатажні костюми

Філіп Кіркоров завжди славився своїми помітними, епатажними і яскравими вбраннями. Але останнім часом його стиль став ще більш молодіжним.

Куди подівся його стиліст? Або, може, король естради найняв собі нового фахівця по моді? Просто погляньте на його модне вбрання!

Сам Кіркоров влаштував у себе на сторінці голосування про те, який з його нарядів краще.

Молодіжні наряди Філіпа Кіркорова - який краще?
Молодіжні наряди Філіпа Кіркорова – який краще?
Молодіжні наряди Філіпа Кіркорова - який краще?
Молодіжні наряди Філіпа Кіркорова – який краще?
Молодіжні наряди Філіпа Кіркорова - який краще?
Молодіжні наряди Філіпа Кіркорова – який краще?

Зараз строгий і офіційний стиль Філіпа, де домінувала класика і розкіш, змінився на заводний підлітковий бойову розмальовку – малюнки, візерунки, геометрія, неонові кольори “вирви око “. У шанувальників складається враження, що немолодий Кіркоров намагається косити під підлітків і бути з ними на одній хвилі. На що тільки зірки не підуть заради того, щоб відтягнути свою старість на більш пізній час.

Бажання здаватися молодим простежується і в творчості, адже його пісні стали орієнтуватися на іншу цільову аудиторію – підлітків і молодь. Саме тому він недавно випустив кліп-мільйонник з Dava (Давид Манукян) на пісню “Ролекс “, і не прогадав – до нього дійсно прийшла нова армія фанаток більш молодшого віку.

До речі, дізнатися більше про непросте життя і історії слави Філіпа Кіркорова ви зможете на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.