Ноги-лижі і довгі пальці: Настю Каменських висміяли за невдалий фотошоп

Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала нове фото в своєму Інстаграмі, яке викликало багато запитань у користувачів Мережі.

Настя Каменських з тих знаменитостей, які активно ведуть свій Інстаграм і регулярно діляться зі своїми фанатами свіжими фотографіями. Артистка відома ще тим, що любить оголяться і частенько публікує дуже відверті знімки. Цього разу співачка не стала зраджувати своїм традиціями і показала фото в нижній білизні. На знімку Настя позує сидячи на дивані в одній білизні. Вона сперлася на руки, а ноги зігнула в колінах. При цьому Каменських дивилася в камеру, закинувши голову назад.

Підписники запідозрили Каменських в фотошопі

Користувачі Мережі звернули увагу на неприродні розміри стоп і рук артистки. Це стало приводом для звинувачення Насті у використанні фотошопу. «Подовження ніжок і ручок фотошопом, подовжує також стопи і кисті) Ось Вам наочний приклад)», «Ступня величезна на цьому фото», «Що з руками і ногами?», – прокоментували підписники.

Були, звичайно і ті, хто заступився за співачку або ж просто не звернули увагу на особливості фотографії, відповівши, що це особливість камери.

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.