Любов приходить і йде … Зоряні пари, які розлучилися перед весіллям

Закінчилося без хепі-енду - саме так можна охарактеризувати стосунк деяких зіркових пар, які зустрічалися, планували весілля, але так і не одружилися.

Актори Гвінет Пелтроу і Бред Пітт познайомилися в 1995 році на зйомках трилера «Сім». Через рік пара обручилася, але за кілька місяців до весілля Гвінет розірвала заручини. Пізніше дівчина в одному інтерв’ю зізналася, що вони розійшлися з її ініціативи. «Все зруйнувалося з моєї вини. Бред був дуже хороший для мене. У відносинах я буваю занадто вразливою і часто все псую!».

 "" Гвінет Пелтроу і Бред Пітт

Кемерон Діаз і Джаред Лето побралися в 2000 році. За відносинами цих артистів спостерігали мільйони фанатів. Завдяки Джаред Кемерон змінилася  в кращу сторону. Наприклад, позбулася від шкідливих звичок і почала вести здоровий спосіб життя. Здавалося, більш бездоганної пари не знайти, але через три роки кохані оголосили про розрив. З чуток – Літо покинув Діаз через зраду.

 "" Кемерон Діаз і Джаред Лето

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек зустрілися в 2002 році. Минуло не так багато часу, як пара заручилася. Але за день до церемонії Дженніфер скасувала весілля.

 "" Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Джонні Депп і Вайнона Райдер обручилися через рік після знайомства. Весь цей час преса і папарацці не відходили від зоряної пари ні на крок. Кажуть, що саме це і стало причиною їх розриву. Прагнення піднятися по кар’єрних сходах вбило романтику в їх відносинах.

 "" Джонні Депп і Вайнона Райдер

Ленні Кравіц і Ніколь Кідман зберегли дружні стосунки навіть після розірвання заручин. Їх історія кохання почалася в 2003 році, тоді ж пара і заручилася, але в 2005 вони розійшлися. Причину розриву ніхто з артистів не називав.

 "" Ленні Кравіц і Ніколь Кідман

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Назад у село. Як зараз виглядають актори Каламбуру.

Нагадаємо, що Кузьма мав стати тренером Ліги Сміху.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.