Володимир Бебешко розповів, чому Олег Винник на піку успіху раптом кинув Німеччину і повернувся в Україну

Важко посперечатися з тим, що зараз Олег Винник - найяскравіша зірка української естради: у популярного співака мільйони прихильниць і сама стрімка кар'єра серед новачків 2010-тих. Всьому виною музичний талант і солідна чоловіча харизма Винника.

Але мало хто помітив ту мить, як власне виконавець потрапив в список загальних улюбленців і як взагалі почався його шлях до популярності. Виявляється, раніше Винник виступав у німецькій опері і постановках мюзиклів. Там він досяг приголомшливого успіху: яким був Олег Винник в Німеччині – всі подробиці тут .

Олег Винник в Німеччині
Олег Винник в Німеччині

Факт успішності навряд чи здивує когось, хто знайомий з вокальними даними співака. Проте, чому він вирішив раптом кинути таку приголомшливу кар’єру і переїхати з Європи в Україну? Навряд чи це було просто так!

Олег Винник в Україні
Олег Винник в Україні

Цією історією поділився Володимир Бебешко.

Володимир Бебешко
Володимир Бебешко

За словами Бебешко, Олег сам тоді знайшов його – він був ще скромним, в Україні нікому не відомим хлопцем з безліччю ідей. Володимир тоді вирішив підтримати молодий талант і написав для нього кілька пісень, але вони не викликали шаленої популярності, поки раптом з усіх радіо не зазвучала «Ніно».

Винник - кумир українських жінок
Винник – кумир українських жінок

Після цієї пісні Винник зрозумів, який стиль і зміст затребуваний серед його співвітчизників, став писати лірично-романтичні хіти і підкорювати з кожним роком все більше сердець відданих фанаток.

Також, за словами Бебешко, Винник досі не потрапив в «лапи» зоряної хвороби – так, він усвідомлює, що для багатьох є секс-символом і дуже привабливим блондином, але йому важливіше музична складова кар’єри. Тому співак далі працює над поліпшенням своїх мелодій, щоб радувати ними всіх шанувальників.

Повні зали Винника
Повні зали Винника

А причина того, що Олег залишив блискучу європейську кар’єру, дуже проста – співакові стало тісно в колективі, він зрозумів, що він хоче і може працювати сам, бути успішним сольним виконавцем. У нього були відмінні можливості зробити це і в Європі – на тлі популярності було нескладно почати концертну діяльність. Але Олег вибрав рідну Україну – і не прогадав!

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.