Ігор Ніколаєв сильно погладшав і приголомшив шанувальників своїм виглядом: жах і розчарування одночасно

Відомий музикант Ігор Ніколаєв сильно погладшав за період самоізоляції. Карантин безсумнівно позначився на фігурах багатьох людей, в тому числі і представників шоу-бізнесу.

Судячи з фотографій героя нашої сьогоднішньої статті в соціальних мережах, проблем з вагою у нього немає, адже на своїх знімках він виглядає досить підтягнутим для 60-річного віку.

Однак нещодавно Ігор Юрійович побував в гостях у «Нового радіо» разом з Дімою Біланом, який поділився спільними кадрами з цього візиту.

Игорь Николаев и Дима Билан в гостях у «Нового радио»
Ігор Ніколаєв і Діма Білан в гостях у «Нового радіо»

Фанати просто не змогли впізнати композитора, який позував перед камерою в джинсах, кофті з капюшоном, зібраним в хвіст волоссям і сонцезахисними окулярами. Користувачі залишилися здивованими і, звичайно, відзначили обличчя Миколаєва, яке помітно округлилося, про що тут же написали в коментарях до публікації Білана.

Очевидно, як і багато інших артистів, герой статті користується фотошопом, щоб здаватися більш молодим і спортивним, ніж він є насправді.

Игорь Николаев
Ігор Ніколаєв

Втім, не можна не відзначити, що в самий пік пандемії метр вітчизняної естради переніс важке запалення легенів, правда, не коронавірусне, а звичайне. Це теж могло відбитися на фігурі співака.

Його дружина Юлія Проскурякова розповідала, що чоловік лікувався антибіотиками з побічними ефектами, та й після хвороби його організм почав давати збої. До того ж після одужання чекає тривала реабілітація, що ускладнює ситуацію.

Игорь Николаев с женой Юлией Проскуряковой
Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією Проскуряковою

В таких умовах приділяти належну увагу своїй фізичній формі Ігор Ніколаєв просто не міг, а може і до сих пір не може.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!