Як виглядала Алла Пугачова на своєму першому весіллі: Галкін тоді ще не народився

Примадонна російської естради Алла Пугачова мала 5 офіційних шлюбів. Коли вона вперше виходила заміж, її нинішній чоловік Максим Галкін ще навіть не народився.

Першим чоловіком Пугачової був Миколас Орбакас. Вони познайомилися на прослуховуванні під час створення бригади циркових гастролей. Алла була настільки яскравою і харизматичною, що тоді на неї звернув увагу багато хлопців і Миколас в тому числі. Примадонна зупинила свій вибір саме на соромливому Міколасом. Цікаво, що саме Пугачова запропонувала хлопцю одружитися. У 1969 пара зіграла пишну за тими мірками весілля. На торжество було запрошено близько 100 осіб.

Перше весілля Пугачової
Перше весілля Пугачової

Наречений був у класичному чорному костюмі, а наречена вдягла білу сукню трохи вище колін, а образ доповнили коротка фата і стильна зачіска.

Перше весілля Пугачової
Перше весілля Пугачової

Після весілля молодятам виділили кімнату в комуналці поруч з батьками Пугачової. Тоді артистка вже виступала на сцені, але про великі гонорари Алла могла тільки мріяти. У той час подружжю дуже допомагали батьки Пугачової, до того ж у них народилася дочка Христина.

Алла Пугачова з Міколасом Орбакасом і дочкою Христиною
Алла Пугачова з Міколасом Орбакасом і дочкою Христиною

У шлюбі з Міколасом Алла прожила всього 4 роки. За словами Пугачової, їх посварили гастролі. Варто відзначити, що навіть після розлучення Пугачова підтримувала добрі стосунки з Міколасом Орбакасом і навіть деякий час допомагала його родині.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.