Як виглядала Жанна Фріске в останній рік свого життя: в Мережі з’явилися рідкісні фотографії

Співачка Жанна Фріске померла в липні 2015 року, після майже двох років боротьби з раком головного мозку. Жанна до останнього подиху залишалася в оточенні рідних і близьких людей.

Історія Хвороби Фріске

Про страшну хворобу співачки стало відомо в кінці 2013 року, незадовго після того, як Жанна стала мамою. Тоді відразу ж стартувала акція по збору коштів на лікування співачки. Благодійною організацією було зібрано 68 мільйони рублів – це навіть більше, ніж було потрібно Фріске на лікування. Курс лікування Жанна проходила в Нью-Йорку, а остаточну ремісію – в Китаї. Здавалося б, артистка вже йшла на поправку. Вона повернулася після лікування в Москву і пообіцяла за місяць дати своє перше після лікування інтерв’ю журналістам. Однак незабаром батько Фріске повідомив про рецидив. За місяць після цього співачки не стало. Відомо, що в останні дні життя Жанна осліпла, не впізнавала рідних, а два останніх дня вона провела без свідомості.

Як виглядала Жанна Фріске в останній рік свого життя

В останній рік життя Жанна Фріске змінилася до невпізнання. Виглядала вона ось так:

Жанна Фріске в період лікування
Жанна Фріске в період лікування
Жанна Фріске в період лікування

Вона до останнього посміхалася. Навіть, коли все було погано.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.