Зоряні доньки, які хочуть затьмарити своїх відомих мам в Інстаграме і вже непогано заробляють на їх славі: Маша Полякова, Злата Мітчелл, Лєра Педан і ін.

Серед нових облич українського бомонду безперечно варто очікувати спадкоємців знаменитих батьків, які вже зараз переходять в підлітковий вік. У багатьох з них давно є свої особисті, досить успішні профілі в соціальних мережах. Про що ж пишуть діти знаменитостей, ким планують бути і чи піде хтось по стопах батьків? Ось що ми знаємо про них.

Поки зірки вітчизняного шоу-бізнесу залишаються в піку своєї популярності, все-таки не варто забувати, що вони не молодіють – і на зміну прийде нове покоління молодої крові.

Марія Полякова

У 15-річної дочки співачки і поп-діви Олі Полякової вже 160 тисяч передплатників – Марію люблять і знають більше за інших спадкоємиць відомих мам. Вона активно веде свій аккаунт, популяризує його і відповідає на коментарі шанувальників, дає поради про моду і київське дозвілля.

Марія Полякова
Марія Полякова

Дівчина, як і мама, не обділена гумором і саме тим симпатична – якщо до інших представників «золотої молоді» бувають претензії про зарозумілість, то Маша без проблем жартує про свої недоліки і щира в словах і діях.

Маші Полякової всього 15 років
Маші Поляковій всього 15 років

Злата Мітчелл

Телеведуча Ольга Фреймут зараз у всю займається вихованням двох менших дітей, поки 14-річна Злата завойовує свою особисту фан-базу – дівчинка має намір стати найпопулярнішою і без маминої популярності, а сама вона носить прізвище свого британського батька.

Злата Мітчелл
Злата Мітчелл

Вона працює в різних напрямках, займаючись танцями, стилем і фотографією. Але поки свої пости Злата ніяк не монетизує, та й переходити в бізнес теж не поспішає.

Злата Мітчелл відпочинку
Злата Мітчелл відпочинку

Лера Педан

У колеги Фреймут по «Новому каналу» Олександра Педана теж є 13-річна донька – дівчинку звуть Лера, і виглядає вона зовсім дорослою, викликаючи питання у необізнаних про їх спорідненість. Але ж журналісти навіть колись думали, що вона – нова подруга ведучого!

Лера Педан
Лера Педан

У своїх думках і постах дівчинка дуже приземлена, зовсім не «зірка», а веде себе, як будь-який адекватний підліток. Вона захоплюється макіяжем і хоче працювати в цьому напрямку.

Варвара Кошова

Комік Євген Кошовий може похвалитися своєю красунею – Варварі вже (або тільки) 11, але вона заслужила загальну любов своїми теплими, відкритими і душевними постами.

Варвара Кошова
Варвара Кошова

Вона по-дитячому безпосередня в ідеях і викликає розчулення, постійно виставляє кумедні фото і колажі з сімейного архіву.

Варвара Кошова
Варвара Кошова

А коментарі юної Вари свідчать про те, що татове почуття гумору явно дасть можливість продовжити його кар’єру.

Марія Кравець

Олена Кравець, близька подруга і колега Кошового, виховує дочку Марію – вона рідко з’являється в соціальних мережах і частіше виставляє тематичні фото, ніж особисті або сімейні.

Маша Кравець
Маша Кравець

Дівчина явно захоплюється модою і обожнює стиль 1990-тих, тому її акаунт сповнений фотографіями з цієї естетикою. Також Марії близькі танці і вивчення іноземних мов – вона любить подорожувати.

Маша Кравець з подругою
Маша Кравець з подругою

17-річна дівчина відразу після закінчення школи пішла жити окремо і знімає з подругою квартиру, а заробляє на неї модельними зйомками.

Маша Кравець підробляє моделлю
Маша Кравець підробляє моделлю

Сара Кіперман

10-річна молодша дочка Віри Брежнєвої вже має сторінку в Інстаграмі.

Сара Кіперман
Сара Кіперман

Найчастіше виставляє різні дитячі дурниці, але недавно здивувала своїм дорослим макіяжем.

Сара Кіперман виглядає набагато старшою за свої 10 років
Сара Кіперман виглядає набагато старшою за свої 10 років

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.