Зуби стирчать, макіяжу і лаку немає: Катя Осадча і Юра Горбунов вирушили на полювання в сільському образі

Одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як проводять разом час.

Відомий телеведучий і актор Юрій Горбунов та незмінна ведуча «Світського життя» Катя Осадча одружилися в 2017 році. Пара регулярно ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями зі свого сімейного життя, демонструючи любов і теплі відносини.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Цього разу Юрій Горбунов вирішив показати, як він зі своєю дружиною проводить час в останні теплі осінні дні.Так, Юрій в своєму Інстаграмі опублікував фото з походу по гриби. На знімках Горбунов і Осадча позували разом з великим кошиком повної «добичі» і щиро посміхалися.

«Запаси на зиму зроблено !! # Осінь # гриби # ліс », – підписав знімки Горбунов.

Юрій був одягнений в спортивний костюм, жилет, білі кросівки і кепку. Осадча вбралася в білу футболку та пальто, а її образ доповнили великі сонцезахисні окуляри. На фото відома телеведуча постала без звичайного макіяжу і зачіски – в простому, домашньому вигляді.

Варто відзначити, що Катя Осадча, на відміну від багатьох знаменитостей не соромиться показувати себе такою, як вона виглядає в звичайному житті – в домашньому одязі, без зачіски і макіяжу. Шанувальники телеведучої відзначають, що в свої 37 років Осадча виглядає чудово.

Схожі статті

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.