Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк: перші фото і відео щасливих молодят

У прекрасний сонячний день 15 жовтня прогриміло весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк. У мережі вже з'явилися перші фото та відео з торжества новоспеченого подружжя.

Саме до своєї нинішньої дружини шоумен пішов від колишньої Олени Войченко, яка народила йому двох дітей. З нотаріусом Христиною Володимир познайомився трохи більше року тому на весіллі її подруги, де він був ведучим.

Вже 19 серпня чоловік зробив їй пропозицію, а сьогодні вони одружилися, хоча могли зробити це ще раніше, якби не коронавірус.

Володимир Остапчук зробив пропозицію Христині Гірник на яхті
Володимир Остапчук зробив пропозицію Христині Горняк на яхті

У недавньому інтерв’ю для програми «Зірковий шлях» пара поділилася подробицями підготовки до торжества. Остапчук вирішив бути нареченим в класичному чорному костюмі, а Горняк підготувала цілих три образи.

Скриншоты из Instagram Кристины Горняк — в их свадебном оформлении множество живых цветов
Скріншоти з Instagram Христини Горняк — у їх весільному оформленні багато живих квітів

Закохані запросили на свято небагато гостей — тільки найрідніших і найближчих людей. Їх батьки, до речі, сьогодні вперше і познайомилися. Що стосується присутності тамади і традиційних весільних конкурсів, то всього цього не було, оскільки молодята вирішили влаштувати більш сучасний банкет.

Скриншот из Instagram Владимира Остапчука — его мама и мама Кристины
Скріншот з Instagram Володимира Остапчука — його мама і мама Христини

Без виступів зірок, звичайно ж, не обійшлося, в числі яких опинилися народна улюблениця Вєрка Сердючка, піаніст Євген Хмара, фіналіст «Голосу країни» LAUD і не тільки.

Обручки пари особливі — з внутрішнім гравіюванням, яке можна прочитати тільки тоді, коли вони з’єднані в одну. Напис герої статті поки що не розсекретили.

Жених и невеста Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Наречений і наречена Володимир Остапчук та Христина Горняк

Спочатку наречений і наречена розписалися в київському РАГСі, а церемонію з банкетом вони влаштували у вишуканому заміському ресторані Zafferano.

Весілля Остапчука та Горняк
Весілля Остапчука та Горняк

Весілля оформлене в осінніх відтінках — помаранчевому, зеленому і коричневому.

Дітей Володимира від першого шлюбу на святі не було. Як розповів він сам, на торжество запрошені тільки дорослі, так що пізніше вони з тепер уже дружиною, Емілією і Еваном погуляють окремо.

Владимир Остапчук с бывшей женой Еленой Войченко и их детьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною Оленою Войченко та їхніми дітьми

Ну і наостанок, з сьогоднішнього дня Христина не Горняк, а Остапчук — нотаріус вирішила взяти прізвище чоловіка.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.