Жадібно обіймав пишні принади: Миколу Баскова застукали за близькістю з Анею Семенович

Найголосистішого співака Росії Колю Баскова застукали за не дуже пристойними забавами з пишною Ганною Семенович.

Знімки, де Анна і Микола вельми не по-дружньому обіймаються, і показують всім свою пристрасть, сама Семенович засвітила в соціальних мережах. Пікантні кадри зірка показала до дня народження російського тенора і короля шарманки. Шанувальники запримітили – то, як Коля Басков тримає Семенович за талію, як притискає до себе і дивиться в очі, явно не можна вважати дружбою.

І їх здогадки не випадкові, адже кілька років тому натуральному блондину дійсно приписували роман з соковитою красунею Ганною Семенович. Незважаючи на те, що у неї є чоловік і діти. А Микола Басков ніяк не коментує цю ситуацію. Він любить викладати фото з красивими дівчатами, особливо, якщо це його близькі колеги.

У коментарях Басков подякував Семенович за зворушливе привітання, поставивши багатообіцяючий смайлик з сердечком. Так що, невже між ними щось є, але вони це ретельно приховують?

Як би там не було, Басков все ще числиться у всеросійському списку холостяків, і, судячи з усього, залишати його не збирається. Хто ще поки що не знайшов собі другої половинки? Дивіться в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.