Віра Брежнєва показала рідкісне фото з рідними сестрами і розповіла, хто для їх сім’ї знаходиться в чорному списку

Відома українська співачка Віра Брежнєва показала рідкісне спільне фото зі своїми сестрами. Екс-солістка групи «ВІА Гра» росла в багатодітній родині простих робітників.

Шанувальники знають зірку не тільки як дружину Костянтина Меладзе, сольну виконавицю і маму двох. Віра також встигає займатися власним брендом косметики і розвивати свій блог в соціальних мережах.

Як активний користувач Instagram, Віра часто ділиться в профілі новими фотографіями і відео, а в підписах розповідає про раніше невідомі публіці моменти з особистого життя.

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

На цей раз Брежнєва опублікувала кадр зі зворушливої сімейної фотосесії з рідними сестрами. Про молодшу Вікторії багато хто чув як про колишню дружину Олександра Цекало, а ось про двох інших (Галину і Анастасію) невідомо практично нічого.

Новое фото Веры Брежневой с сестрами
Нове фото Віри Брежнєвої з сестрами

Знімок артистка супроводила невеликою історією з дитинства. У неї чотири сестри — 35 років молодшим двійнятам, 38 їй та самій старшій 43. Вони завжди були дуже дружними, прикривали і підтримували один одного, а також неодноразово несли покарання усі разом.

Як вважає Віра, це дуже їх зближувало. З тих самих пір і по сьогоднішній день найвеселіше місце для неї — їх сімейний чат.

Вера Брежнева с мамой и сестрами-двойняшками
Віра Брежнєва з мамою і сестрами-двійнятами

Одного разу у них вдома вперше з’явився домашній телефон. Віра знайшла в ньому цікаву функцію чорного списку, куди її сестри вирішили внести номер вчительки. Через півроку правда розкрилася — класна керівниця сказала мамі дівчаток, що вже давно не може до них додзвонитися:

«Мама відразу все зрозуміла. Вдома гарненько дісталося всім: і замовникам, і виконавцю», — написала Віра.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.