Як виглядали перші чоловіки Кароль, Лорак, Каменських та інших зіркових красунь

Часто буває так, що перше кохання з часом сприймається, як велика помилка молодості, але іноді ці почуття настільки світлі і щирі, що залишаються в серці назавжди. Давайте згадаємо, як виглядали перші чоловіки Кароль, Каменських, Лорак та інших українських зірок.

Для всіх героїнь нашої сьогоднішньої статті юнацькі стосунки не знайшли свого продовження в дорослому житті, проте цей досвід привів їх туди, де вони є зараз.

Настя Каменських

Настя Каменских и Владимир Дятлов
Настя Каменських і Володимир Дятлов

На зорі популярності Настя була дівчиною однокурсника Володимира Дятлова. Спочатку молоді люди дружили, після чого їх почуття переросли в дещо більше. Через кілька років разом вони розійшлися.

Вирішальним стала велика відстань між Настею і Володимиром — вона була в Києві, а він у Миколаєві. Тепер вже колишні зуміли зберегти дружбу і навіть стали кумами, охрестивши дочку близьких друзів.

Тіна Кароль

Дмитрий Тубольцев
Дмитро Тубольцев

Ще до зустрічі зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром, співачка зустрічалася з актором і режисером Дмитром Тубольцевим. Пара прожила разом 3 роки, причому Тіна навіть була готова забути про сценічну кар’єру, щоб стати просто дружиною.

Все змінилося після того, як майбутня зірка застала Дмитра з іншою. Саме Кароль поклала край цим відносинам.

Ані Лорак

Ани Лорак и Юрий Фалеса
Ані Лорак і Юрій Фальоса

На початку творчого шляху Кароліну продюсував Юрій Фальоса. Незабаром між ними спалахнув службовий роман, що, втім, не дивно — юна, подаюча надії, виконавиця і молодий перспективний продюсер.

В результаті все це затягнулося на 10 років цивільного шлюбу. До РАГСу пара так і не дійшла, спільних дітей у них теж не з’явилося.

Анна Седокова

Анна Седокова и Валентин Белькевич
Анна Седокова і Валентин Белькевич

Першим коханням екс-солістки «ВІА Гра», а згодом і першим чоловіком став футболіст київського «Динамо» Валентин Белькевич. Йому Анна подарувала доньку Аліну, яка не врятувала шлюб — через постійні зради чоловіка Седокова подала на розлучення.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.