Загляньте в щілину: наші знаменитості, які постійно розставляють ноги на фото – Никитюк, Лобода, Гросу, Таюне і інші

Місцеві зірки в Україні і Росії давно знають - одного вокалу недостатньо, щоб пробитися в перші лінії шоу-бізнесу.

Тому співачки публікують у себе в Інстаграм фото в сміливих позах, де їх довгі ноги не завжди зімкнуті. Пропонуємо вам подивитися на деяких співачок і актрис, які публікують знімки з розставленими ногами.

Довгонога Никитюк

З її зростанням тримати ноги разом – це просто гріх. У дитинстві дівчинка комплексувала з приводу того, що на порядок вище своїх однолітків, але зараз пишається своєю статурою і зростом. А довгі ніжки – фішка телеведучої Лесі Іванівни Никитюк.

LOBODA

Блондинка з величезними губами Світлана Лобода ніколи не втрачала можливості хайпануть, особливо якщо мова йде про зовнішність. У неї осина талія і довгі підтягнуті ноги, які гріх приховувати за мішкуватою одягом. Тому Лобода вибирає або міні, або обтягуючі штани. І виглядає ефектно, погодьтеся?

Аліна Гросу

Блондинка Аліна Гросу нещодавно розлучилася з чоловіком, тому тепер все її фото сміливі і характерні. Але і раніше красуня не відмовляла собі в тому, щоб порадувати публіку сміливими позами.

Даша Астафьєва

Співачку важко застати в одязі. Вона ще з часів початку своєї кар’єри завойовувала публіку кліпами, де не прикривала причинні місця. А з роками зухвалість Астаф’євої тільки збільшується. Тому в її Інстаграм можна побачити і такі фото.

Фото: Інстаграм Даші Астаф'євої
Фото: Інстаграм Даші Астаф’євої

“Дружина” Олега Винника Таюне (Таїсія Сватко)

Королю “вовчих ” приписують роман з його ж бек-вокалісткою Таїсією Сватко. Пара ніяк не коментує можливість роману, однак якщо це правда, то зрозуміло якими саме частинами тіла вона завоювала серце Олега. Шанувальники пишуть – ноги у неї що треба!

Тіна Кароль

Її скромності можна тільки позаздрити, але навіть вона публікувала знімки, де феєрично розкидала ноги в різні боки. Так ось на що клюнув молдавський красавчик Дан Балан!

Фото: Інстаграм Тіни Кароль
Фото: Інстаграм Тіни Кароль

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.