Тіна Кароль закрила дітородний орган одними долоньками в пристрасній червоній сукні

Відома українська співачка і телеведуча Тіна Кароль вміє здивувати.

Незважаючи на її скромність і маску правильної закритою жінки, артистка нерідко може розставити ноги перед об’єктивом телекамери. У неймовірно запаморочливий червоній сукні Тіна забралася на високий барний стілець і розкинула довгі худі ніжки в різні боки. Щоб не засвітити свою “шпаринку ” на всю країну, ймовірна дружина Дана Балана склала там руки, прикривши найцікавіші місця.

Тіна Кароль в ефектному червоному платті блиснула своєю “зірочкою” перед фоловерами

Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною
Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною

За Тіною вже не перший раз запримітили таку розкутість. Раніше вона з’являлася на шоу в занадто фривольних нарядах – то ніжка оголена, то бюст. Але співачка, судячи з усього, зовсім не комплексує. Вона грайливо спілкується з одруженим Юрієм Горбуновим, яка не проти укласти свою голову на пишне жіноче декольте.

Осадча запримітила його потяг до своїх колег по роботі, і стала більше ревнувати Горбунова. А Тіна Кароль не втрачає вправність, і виходить на паркет в усі меншій кількості одягу.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.