Анна Седокова показала “паличку стукалочку”, якою користується, коли немає чоловіка – тільки для дорослих

Ніхто не стане сперечатися з тим, що російська зірка Анна Седокова виглядає завжди ефектно і красиво.

У цьому їй допомагають кілька чарівних інструментів, наприклад, перманентний макіяж. Про своєї улюбленої студії Седокова розповіла в Інстаграм-блозі. Дівчина уточнила, що робить у цій студії довгий час брови, і дуже задоволена результатом.

На фото Аня показала не тільки брови, але і свої соковиті “диньки”, які відволікали увагу від очей

Щоб прорекламувати улюблений салон краси, Седокова виклала заворожуючий фото, де у співачки укладені локони, і зухвалий погляд. На Седокової надіто плаття або сорочка, мало того, що прозоре, так ще й з величезним вирізом в області декольте. Щоб доповнити образ, Аня додала рум’ян собі на щоки.

Нагадаємо, Аня Седокова нещодавно презентувала книгу про себе і свого життя до популярності, про нелегку долю і навіть домаганнях вітчима, від яких Анна страждала, коли була маленькою. Презентацію проводила в Москві. На неї зібралися сотні шанувальниць зірки, однак продажу книги на першому тижні були відносно невисокими.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.