Наперекір моді. Зірки, яких немає в Instagram

Ми кожен день гортаємо стрічку в соціальних мережах, стежимо за життям родичів, друзів, знайомих, дізнаємося новини, а також дивимося, як живуть знаменитості. Однак не у всіх селебрітіс є аккаунт в Instagram. Хто із зірок не потрапив соцмережі, читайте в нашому матеріалі.

Бенедикт Камбербетч. У цьому плані він дуже схожий на свого героя з серіалу – Шерлока Холмса. Той також завжди відрізнявся від натовпу. Як зізнався Бенедикт, при виході у світ він відчуває себе ніяково, а соцмережі у актора викликають страх. Хоча більшість фанатів явно мріють про той день, коли у артиста мине фобія.

Актриса Дженніфер Лоуренс в одному з інтерв’ю розповіла, що не може зрозуміти, в чому сенс соціальних мереж. Вона навіть зізналася, що після інциденту зі «зливом» її особистих фотографій бачить в інтернеті загрозу для себе.

Зірка «Титаніка» Кейт Уінстлет не просто не реєструється в Instagram сама, вона забороняє це робити рідним і близьким. Річ у тім, що актриса бачить, як впливають соцмережі на підлітків і їх уявлення про життя. Діти бачать уявні ідеали, яким згодом намагаються слідувати. Іноді це виходить за рамки розумного.

Не перший рік фанати Деніела Редкліффа просять його зареєструватися в соціальних мережах, але актор непохитний. У хлопця викликає здивування той факт, що люди вимагають не втручатися в їхнє життя, і при цьому кожен свій крок викладають в інтернеті на загальний огляд.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як швидко летить час. Російські зірки, які в цьому році відзначають 50-річчя.

Нагадаємо, що Кузьма мав стати тренером Ліги Сміху.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.