Легко сплутати зі старшою дочкою. 46-річна Порошина публікує фото в купальнику

Актриса Марія Порошина відрізняється не тільки талантом, але і красивими зовнішніми даними. Ви можете переконатися в цьому самі, коли переглянете добірку фото в нашому матеріалі.

У мережі з’явилися фото, де популярна артистка без жодних проблем позує на камеру в купальнику. Марії – 46 років, але при цьому вона виглядає чудово, і навіть може зійти за старшу сестру своєї 24-річної дочки.

Марія Порошина с дочкою

Марія – володарка стрункої фігури, і це при тому, що вона народила чотирьох дітей. Крім тонкої талії, треба відзначити, що Порошина виглядає молодше за свій вік.

Марія Порошина

Артистка називає секретом своєї молодості – щастя. І тут же зізнається, що вона стежить за своїм зовнішнім виглядом. Її день починається з зарядки, вона ходить на масаж і танці, а також правильно харчується. Але головним джерелом вічної молодості і краси актриса вважає здоровий сон, тому, незважаючи на завантажений робочий і сімейний графік, Марія намагається висипатися.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Полякова, Фреймут та Кароль. Як виглядали артистки до того, як стали білявками.

Нагадаємо, що Каменських і Дорофєєва влаштували змагання.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.