Влад Яма нарешті відростив собі волосся. Тепер виглядає як в молодості (ФОТО)

Відомий танцюрист і суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма з'явився на проекті з новою густою шевелюрою. Він вибрав для себе образ шатена.

Глядачі змогли побачити його перетворення в десятому прямому ефірі, присвяченому Хелловіну. Там усі судді вбралися в страхітливі костюми, і навіть провідні приміряли на себе розбурхують кров костюми.

Шанувальники відзначили, що густа темна шевелюра дуже пасує Владу Ямі, і робить його молодшим

Влад Яма в новому образі
Влад Яма в новому образі

Фішка Влада – це його лиса голова і борода. Мабуть, саме за це його полюбила дружина Лілія. І саме на такий образ свого часу клюнула красуня Наталя Могилевська, яка потім кілька місяців “каламутила ” з Владом.

Мало хто знає, але в молодості у нього на голові було волосся. Правда, не такі темні, як в цьому прямому ефірі. Самі подивіться, схожість вражає, але з зачіскою Влада Яму навіть не впізнати.

Влад Яма з волоссям
Влад Яма з волоссям

А як ви думаєте, чи йде йому шевелюра? У коментарях прихильники відзначили, що, незважаючи на страхітливий костюм, Влад нібито помолодшав.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.