Зморщилася, як абрикос на сонці: Новини про зраду Тарзана вдарили Корольову прямо по обличчю

Гучне інтерв'ю Наташі Корольової та Сергія Глушка в Ютуб-шоу "Обережно, Собчак ", здивувало не тільки своєю сміливістю і одкровенням, але і тим, наскільки сильно Наташа постаріла після всіх цих нервових подій.

У неї сильно зморщилося особа, з’явилися зморшки, трохи обвисла шкіра. Також на голові під час інтерв’ю під променями сонця яскраво простежувалися сиві волоски.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Наталя, звичайно, вже не молода, але таке раннє старіння – явно ознака підвищеної нервозності. А в світлі останніх подій, скандалу з зрадами і зайвої уваги до їх сім’ї, зрозуміло, що Королева стала погано спати, багато плакати і постійно переживати.

"Наталка

Сама Наташа Корольова робить вигляд, що держиться добре, і ця ситуація її практично не зачепила

Наташа Корольова
Наташа Корольова

В інтерв’ю вона розповідає, що за майже два десятка років разом, їй дуже багато разів дзвонили всякі, як вона висловилася, самозванка, і розповідали про зради чоловіка. Але щоб не псувати собі нерви і не ламати сім’ю, на такі заяви і анонімні листи вона просто не відповідала.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.