Екс-дружина Олега Кензова звинуватила його в домашньому насильстві: «Було страшно, що він уб’є мене і піде в школу за дитиною»

Наталя Ярмоленко, екс-дружина Олега Кензова, звинуватила зірку в домашньому насильстві. Жінка відверто розповіла, як співак неодноразово піднімав руку не тільки на неї, але і на дітей.

Героїня нашої сьогоднішньої статті кілька років жила в постійному страху, а вся справа в тому, що той, хто повинен був стати її опорою, бив, душив і погрожував. У 2015 році виконавець хіта «По кайфу» одружився з Наталією, відомою в Україні як DJ Madonna, однак цей шлюб не приніс їм щастя.

В ефірі програми «Зірковий шлях» Ярмоленко зважилася вперше розкрити всю правду, коли їй почали писати інші дівчата, що також постраждали від рук знаменитості.

Наталья и Олег
Наталя і Олег

Олег завжди був дуже ревнивим, тому постійно вимагав від дружини, щоб вона доводила йому своє кохання. Він не довіряв обраниці, намагався знайти докази зрад. За словами жінки, почалося все з розбитого телефону через опубліковане нею фото в мережі і продовжилося побиттям.

Олег Кензов
Олег Кензов

Все це побачив старший син Наталії від попередніх стосунків, який сказав їй:

«Мама, що ця сволота від тебе хоче?».

Кензов все почув і почав бити хлопчика, а молодша дитина так злякалася, що обмочилася і почала кричати. Героїня статті зізналася, що навіть не пам’ятає, як відтягла співака, але після цього їй довелося витирати кров на підлозі.

Наталья Ярмоленко с сыном
Наталія Ярмоленко з сином

Побої Ярмоленко не пішла знімати, тому що соромилася. Вона вважає, що саме це і є однією з основних проблем домашнього насильства.

В черговий напад ревнощів Кензов ледь не задушив Наталю. На наступний день вона сказала йому збирати речі і йти, однак і сам артист, і свекруха переконали її в тому, що він же її не бив:

«Ну скинув з ліжка, ну трохи придушив, ну нічого», — передала їх слова екс-дружина виконавця.

Наталья в программе «Зірковий шлях»
Наталя в програмі «Зірковий шлях»

Тими випадками все не закінчилося, але кожен раз жінка пробачала аб’юзера. Таке пекельна життя тривало 3 роки, після чого Олег закохався в іншу і пішов від Ярмоленко — це її і врятувало.

Коли журналісти зв’язалися з Кензовим і попросили прокоментувати ці звинувачення, він заявив, що все сказане Наташею — брехня:

«Я жодного разу не чув, щоб чиясь колишня дружина щось говорила хороше про чоловіка, який її покинув».

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.