Маша Полякова поскаржилася на свою зоряну маму: вона на мене лається і відбирає телефон

15-річна Марія Полякова вже цілком самостійна людина. Дівчина знялася в молодіжному серіалі, має серйозні стосунки з хлопцем і активно розвиває свої соцмережі.

У суботу Маша з’явилася в передачі Каті Осадчої “Світське життя”, де ведуча не забула вивідати ще кілька зіркових таємниць з вуст недосвідченої дівчинки.

Інтерв'ю у Маші Полякової
Інтерв’ю у Маші Полякової

На прем’єру серіалу про старшокласників сучасної української школи SEX INSTA ZNO, де Маша зіграла невелику, але помітну роль, вона прийшла зі своїм бойфрендом. За словами Маші вони зустрічаються вже 9 місяців, його звуть Максим, він її ровесник.

Нагадаємо, що Оля Полякова вже відповідала на питання Каті Осадчої, як вона ставиться до таких ранніх відносинам дочки з хлопцем. Оля сказала, що Максим – дуже хороший хлопчик, їй подобається. У них з Машею дуже зворушливі стосунки, більше дружні і Оля, як мама, не має нічого проти.

Маша Полякова зі своїм хлопцем
Маша Полякова зі своїм хлопцем

Катя Осадча в креативної захисній масці розпитати у юної артистки, як вона ставилася до прямих ефірів з їх сімейного життя, які Оля Полякова вела під час карантину.

Катя Осадча бере інтерв'ю
Катя Осадча бере інтерв’ю

Адже зоряна мама не вимикала камеру, коли в будинку були скандали і розбирання, дівчатка плакали і навіть билися. І всі бажаючі дізналися, що Маша заходила на сайти для дорослих, що у неї конфлікти з мамою через телефон – його щовечора відбирають в пів на дванадцяту. А днем дівчинка постійно зайнята і просто не встигає “насолодитися” віртуальним спілкуванням.

А ще Маша розповіла, що створила власну рок-групу і мріє після закінчення школи поїхати вчитися в США, в бостонську музичну школу Берклі – своє життя вона бачить в музиці і кіно.

 

 

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.